Hier vind je therapeuten die door mij zijn opgeleid en met de Levensboompaden werken in hun praktijk. Ik stel ze graag aan je voor:

Iampowerment

Imke Jacobs - Peru

Iampowerment

Mijn naam is Imke Jacobs en ik woon in Peru. Bij Iampowerment kun je vanuit het ‘I am’ jezelf zijn, precies zoals je bent. IMA zijn mijn voorletters. Empowerment betekent in je kracht staan en bij elkaar maakt dat Iampwerment. De O staat voor de African Tree of Life omdat de Afrikaanse cultuur mij erg inspireert.

Je bent van harte welkom voor een holistisch consult, coaching sessie of een kaartlegging. Heb je al een tijdje last van; vage klachten, hoofdpijn, buikpijn, gewrichtsklachten, somberheid, angstklachten, vermoeidheid, piekeren, stress of overspannenheid; dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ondersteun je graag om je eigen kracht terug te vinden die altijd al in je zit.

www.iampowerment.nl
Facebook: Iampowerment
Instagram: Iam.powerment
E-mailadres: info@iampowerment.nl

Sanga Breda

Kim Spieringhs - Breda

Sanga Breda

Heb je een specifieke vraag over een bepaald thema in je leven? Wil je graag meer verdieping in jezelf? Geef je jezelf graag over aan je inuïtie? Dan kan een kaartlegging jou mooie boodschappen geven! Er zijn verschillende soorten leggingen die we, afhankelijk van je vraag, kunnen doen.

Mijn naam is Kim. Bij mijn praktijk, Sanga Breda, kun je onder andere terecht voor kaartleggingen. We nemen tijdens een kaartlegging tijd om de kaarten die je trekt te duiden, aan de hand van de levensboom en haar mystieke wijsheid. De kaarten nodigen je uit naar je onderbewuste te luisteren, die zich door middel van de kaarten kenbaar maakt.

Voor meer informatie, ga naar sangabreda.nl, mail me via kim@sangabreda.nl of volg sanga.breda op instagram. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten. Liefs, Kim

Veriaen

Veerle Messiaen - Sint-Pauwels B

Veriaen

Ik ben Veerle en heb reeds 15 jaar mijn eigen zaak, privé sauna’s en wellness center. Ik heb mijn hele leven, zolang ik me dit kan herinneren, interesse in kaartleggen en groei op spiritueel vlak, ik heb me ook altijd afgevraagd wat ik hier op aarde kom doen, wat mijn zielenreis is.
Door diverse opleidingen en cursussen te volgen en te investeren in mezelf, wat heel belangrijk is, is me dit gelukt en kan ik nu ook andere mensen helpen. Ik heb de opleiding Levensboompaden privé gevolgd bij Esther, waarbij ik mensen kan helpen op hun levenspad.
Heb je een specifieke levensvraag of probleem, wil je meer inzicht in jezelf en persoonlijke groei? Dan kan je bij mij terecht voor een kaartlegging.
Na een legging heb je zicht op wat de problemen zijn en hoe je eraan kan werken.
 
Voor meer uitleg of afspraak kan je terecht op mijn website; www.veriaen.be

Souls Love

Chantal Janssens - Brasschaat B

Souls Love

Mijn naam is Chantal Janssens en heb mijn praktijk “Soul’s Love” in Brasschaat – België.   

Ben je jouw fysieke, emotionele of mentale klachten beu? Wil je hieraan werken? Dan kan ik je hierbij ondersteunen door je te begeleiden bij het opruimen van jouw (emotionele) blokkades. Hierdoor krijgt jouw zelfhelende vermogen een boost.   

Je (her)vindt jouw (veer)kracht en kan de dingen des leven beter aan.  Een mooie bonus is dat daarbovenop jouw klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. 

Heb je nog vragen, geef me dan een seintje en we kijken samen wat er kan. 

Liefs, Chantal 

Meer info is te vinden op www.soulslove.be of mijn facebook pagina.  Je kan me ook een bericht sturen naar volgende adres: info@soulslove.be 

All Round Balance

Jo Black - Vianen

All Round Balance

Hallo, mijn naam is Jo Black en sinds 2019 heb ik mijn eigen praktijk voor natuurgeneeskunde waar ik mijn kennis van Orthomoleculaire therapie en Holistische therapie combineer. Sinds 2020 werk ik dagelijks met de Levensboompaden.  Dit systeem heeft meer elementen die samen met mijn therapie of apart kunnen worden gebruikt.  Ik heb veel mensen in mijn praktijk kunnen helpen op hun reis maar een evenwichtiger en gezonder leven.  Of u nu een kaartlezing op zichtzelf wilt of deze wilt verwerken in een behandeling, iedereen is welkom.
 
Kijk voor meer informatie op mijn website of bel me op.
 
info@allroundbalance
Jo Black
All Round Balance
Praktijk voor Natuurgeneeskunde
06-51746133

Feelfan Tastic

Christa Tas - Zoetermeer

Feelfan Tastic

Elke dag brengt honderd dingen om dankbaar voor te zijn.
 
Mijn naam is Christa en woon in Zoetermeer
Soms zijn er momenten in je leven dat het allemaal even niet lekker loopt.
De eerste signalen die je doen beseffen dat dat je uit balans bent is vaak omdat je fysieke klachten ontwikkelt.
Als je zoekt naar de antwoorden waarom je lichamelijk vastloopt kan je ook denken aan een disbalans op het emotionele en spirituele vlak.
Ik kijk met je mee naar alle aspecten en reik je een hand toe zodat je weer je eigen pad kan bewandelen.
 
Wat wil jouw onderbewuste je vertellen?
Waarmee kan ik je begeleiden zodat je weer in je eigen kracht staat.
Je zekerder voelt, lichamelijk sterker en weer kan stralen.
Wil jij je weer fanTastic voelen, zodat je alles weer gemakkelijke aan kan?
Pak mijn hand vast en ik help je graag weer op weg.
 
Voor meer informatie kan je kijken op:
Instagram: feelfantastic81
Voor meer vragen dan kan je mij e mailen op: feel-fantastic@hotmail.com

Vlinderadvies

Fauzia Khealiram - Vleuten

Vlinderadvies

Ik ben Fauzia en oprichtster van Vlinderadvies te Vleuten (Utrecht-Leidsche Rijn).
Vlinderadvies is een natuurgeneeskundig praktijk voor iedereen (jong en oud) in de regio Vleuten/Utrecht-Leidsche Rijn. Ik ben een Paramedisch Natuurgeneeskundige Therapeut (volgens Plato eisen), aangesloten bij Nibig en de Vereniging voor NEI Therapeuten.
Ik heb in mijn eigen zoektocht diverse technieken geleerd (Reiki, Integrated Energy Therapy -IET®, White Time Healing, Reconnective Healing, Soulbodyfusion, Jassentechniek, BodyMindtherapeut en nog veel meer). Het heeft me veel gebracht. Ik gebruik niet 1 specifieke vorm maar een aantal verschillende vormen in mijn consulten. Inmiddels noem ik het de Vlindermethode.

Terug naar je kern
Loop jij vast in je gezin? Op je werk of in de liefde? Wil jij ook zo vrij zijn als een vlinder? Wil jij ook uit je cocon breken en de wijde wereld in vliegen?

Ik leer je met de Vlindermethode in korte tijd weer krachtig je zelf te zijn en in te zien dat je alle antwoorden en oplossingen in jezelf draagt. Een sessie kan ook bestaan uit een kaartlegging met meditatie en bijpassende middel van de Levensboompaden.

Kennis maken? 
Onder het genot van een kop thee/koffie luister ik graag naar je verhaal en kijk met je mee wat ik voor je kan betekenen. Ik ben te bereiken op vlinderadvies@gmail.com of 06 – 10 75 23  70. Kijk voor meer informatie op www.vlinderadvies.nl