bijcursusAls je gewend bent om met (orakel)kaarten te werken, dan nodig ik je uit om dat ook met deze Levensboompaden te doen. In het boek staan een zestal leggingen die je prima zelf kunt uitvoeren en waar je hopelijk veel inspiratie uit krijgt en inzichten.

Wil je meer begeleiding of uitleg, dan kan ik je een cursus aanbevelen. Kijk voor data onderaan deze pagina of vorm zelf een groepje: vanaf 6 mensen kom ik graag naar je toe voor de gekozen cursus. Neem hiervoor contact met me op.

Levensboompaden organiseert op verzoek ook: een een-daagse cursus, een lezing of een mini cursus (van 1 dagdeel) waarbij iedere deelnemer een kaart kan trekken die uitgelegd wordt. Laat me weten waar jij behoefte aan hebt en ik regel het op de door jou gewenste plaats en tijd, indien mogelijk.

Cursus voor therapeuten en geïnteresseerden:

Ben je therapeut of coach en wil je beroepsmatig werken met de Levensboompaden, volg dan deze eendaagse cursus. Hier krijg je een beknopte inleiding in de Kabbala (geen voorkennis nodig), gaan we dieper in op de verschillende mogelijkheden waarop je kunt werken met het Levensboompaden systeem, hoe je de middelen kunt inzetten, wat je met de visualisatie oefeningen kunt doen en natuurlijk oefenen we met alle onderdelen op elkaar.
Je ontvangt een werkboek dat je naast het complete boek met kaarten kunt gebruiken met daarin een uitgebreide beschrijving van alle paden, compleet met visualisatie oefeningen die je met je klant kunt doen en een omschrijving van de middelen.

Investering: € 282,- incl. BTW. Dit is inclusief het uitgebreide werkboek, de kaartenset en de testkaart (€252 zonder testkaart) en inclusief de volledige online training.

Cursusinhoud:

  • Beknopte uitleg over de Kabbala en de Levensboom als belangrijkste symbool; je hebt hiervoor geen enkele voorkennis nodig en we bekijken alleen de spirituele aspecten van de Kabbala, niet de religieuze. De termen die worden gebruikt zijn Hebreeuws, die worden uitgebreid toegelicht.
  • Uitleg waarom dit systeem 66 paden bevat, dit is geen willekeurig aantal en gaat terug op de Levensboom.
  • Als je met klanten werkt, hoe kun je dan testen met dit systeem; ik stuur je bij aanmelding een korte vragenlijst zodat ik weet wat je wensen zijn op dit gebied, dan kan ik mijn verhaal op jouw situatie toespitsen.
  • Hoe stem je je af voordat je met de Levensboompaden gaat werken; ik laat je de verschillende manieren zien zodat je zelf beslist hoe jij wilt werken.
  • Als je visualisatie-oefeningen doet met een ander, hoe begeleid je de ander dan? Ook dit hangt samen met het systeem waar jij zelf al mee werkt en ik pas mijn verhaal aan aan jouw situatie.
  • Natuurlijk gaan we ook oefenen op elkaar, we leggen een kaart voor een ander en leren hoe we die kunnen interpreteren en aan de ander uitleggen zodat deze meer bewustzijn krijgt.
  • Na de cursus ontvang je een certificaat als je akkoord bent met de voorwaarden die daarop staan.

Je kunt deze cursus live doen in 1 dag maar ook online. De inhoud is hetzelfde en staat voor het grootste deel in het zeer uitgebreide werkboek. Hierin staan alle 66 paden uitgebreid beschreven met visualisatie-oefeningen, middelen en de samenstelling van de middelen. Dit werkboek is hier los verkrijgbaar.  Daarnaast krijg je een aantal werkbladen voor meer verdieping en aantekeningen.

Ook is er een korte online training met daarin alleen de leggingen; je krijgt dan van alle 6 leggingen een uitgebreide film te zien. Dit is handig als je zelf het werkboek wilt bestuderen en wilt zien hoe je de kaarten kunt leggen en interpreteren.

Je kunt hier meer over lezen en je opgeven: